Üdvözöljük weboldalunkon.

Barátságos személyzettel, ínycsiklandozó ízekkel várja vendégeit a Di Stefano Bisztro, mely Hajdúnánás városközpontjában 2022. októberében nyitotta meg kapuit.

A Bisztró!

Di Stefano Bisztro

A’ La Carte étterem

Olyan éttermet álmodtunk, mely teljes mértékben ki tudja elégíteni a hozzánk betérő vendégeink igényeit. Felső szintünkön egy 80 fő befogadására alkalmas étterem található, ahol a magyaros ízek mellett, különböző étel különlegességeinket kóstolhatják meg a hozzánk ellátogatók.

A bisztró!

Di Stefano Bisztro

Street  Food

Éttermünk alsó szintjén egy modern, mai kornak megfelelő gyorsétterem található drive kiszolgálással, ahol a pizzák, burgerek, saláták mellett egyedülálló street food ételeket is kóstolhatnak vendégeink.

A cukrászda!

Di Stefano Bisztro

Édes Élet

A gyorsétterem mellett egy kávézó és cukrászda is található, ahol kávé különlegességekkel, forró italokkal, csodás süteményekkel, franciadesszertekkel és tortákkal kényeztetjük Vendégeinket.

Rendezvény!

Di Stefano Bisztro

Minden eseményre!

Családi, baráti, vagy akár üzleti rendezvényeknek ad helyet a felső szinten lévő, teljesen szeparálaható különtermünk, ahová igény esetén technikai eszközöket is tudunk biztosítani.